Er borrelt iets…

14 maart 2024

Fris parelend, verrassend smaakvol en al bij de eerste nip staan al je zintuigen op scherp. Huzaar is een gloednieuw en ijzersterk full service audiovisueel experience agency. Het is de samensmelting van een creatief productiehuis en een vaste waarde in de eventsector tot een high-level creatief bureau.

Er borrelt iets illustratie

De klik tussen SLV Rent en Bitstream was er al. Twee professionals, buitengewoon bedreven in het bedenken van creatieve concepten en het creëren van onvergetelijke ervaringen. De ene heeft video en contentcreatie in het DNA, de andere is gespecialiseerd in klank en licht, en gepokt en gemazeld in de eventsector. Om de creatieve power te vergroten, worden de krachten gebundeld in één agency, full service en ongezien inventief.

Cheers to that illustratie

Technische ninja’s en creatieve creators

Huzaar is een unieke blend. Een mix van technische ninja’s en creatieve creators, van vaste waarden en frisse freelancers. Met meer dan 25 jaar audiovisuele expertise in huis, focussen we nu vooral op de toekomst. Waar wij wild van worden? Creatieve events die onder de huid kruipen, nazinderen en technisch vlekkeloos verlopen. Van concept tot realisatie, voor minder dan een huzarenstuk gaan we niet. En het allerbeste moet nog komen, want samen kunnen we nog verrassender inspelen op de wensen van elke klant.

Creative experience agency

We hebben de technische knowhow in huis, maar ook het meest hoogwaardige audiovisuele materiaal om een verhaal te vertellen dat blijft hangen. Met gebundelde krachten nestelt Huzaar zich zo in de top van de eventsector. Door talent en expertise te verbinden, krijgen medewerkers en partners een boost, en maken we voor onze klanten echt het verschil. En dat geeft ons nog steeds kippenvel.