Huzaar, dat is een enthousiast team van vaste waarden en frisse freelancers die samen hard werken en zo fantastische dingen realiseren.

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in huis, maar zijn nog steeds fris en hongerig. We blijven ook groeien: meer creatieve ideeën, meer power en passie, meer klanten en dus ook geweldige producties, meer ruimte in ons verbouwde basecamp in Deinze.

Dappere doorzetters een team van creatievelingen en audiovisuele toppers

Steven LagaisseSteven Lagaisse - in een grappige pose

Steven Lagaisse

Tomas LeutenezTomas Leutenez - in een grappige pose

Tomas Leutenez

Steffen NoppeSteffen Noppe - in een grappige pose

Steffen Noppe

Lieven DepoorterLieven Depoorter - in een grappige pose

Lieven Depoorter

Maarten SchelfautMaarten Schelfaut - in een grappige pose

Maarten Schelfaut

Diederich De TemmermanDiederich De Temmerman - in een grappige pose

Diederich De Temmerman

Arne JacobsArne Jacobs - in een grappige pose

Arne Jacobs

Steven WydhoogeSteven Wydhooge - in een grappige pose

Steven Wydhooge

Mieke DebusscheMieke Debussche - in een grappige pose

Mieke Debussche

Thomas MaesThomas Maes - in een grappige pose

Thomas Maes

Reinhilde DesmedtReinhilde Desmedt - in een grappige pose

Reinhilde Desmedt

StellaStella - in een grappige pose

Stella

Mats BroekaertMats Broekaert - in een grappige pose

Mats Broekaert

Cedric De ReuCedric De Reu - in een grappige pose

Cedric De Reu

Gert-Jan Van DammeGert-Jan Van Damme - in een grappige pose

Gert-Jan Van Damme

Hanne NuyttensHanne Nuyttens - in een grappige pose

Hanne Nuyttens

Laura De ConinckLaura De Coninck - in een grappige pose

Laura De Coninck

Het vuur dat ons doet vlammen

Onze corebusiness? Dat is met passie, creativiteit en audiovisuele expertise events naar een hoger niveau tillen. Onze core values zorgen dan weer voor die ongelofelijke drive, dag én nacht.

Always believe in magic

Ook al begint de dag grijs of is de koffie niet zwart genoeg, we gaan voor die magische beleving. Mensen komen binnen, trekken hun jas (en zorgen) uit en monden vallen open. Bam! Een geslaagd event kruipt onder de huid en zindert na. Elke keer opnieuw vertelt Huzaar met video, klank, licht en creatieve content een verhaal dat blijft hangen. En na meer dan 25 jaar weten we ook: it’s still magic even if you know how it’s done.

No worries for the rest of your day

Want hebben we al gezegd dat wij bijzonder professioneel zijn? Geen enkele materiaalkist gaat de deur uit zonder uitgebreide kwaliteitscontrole. Van het eerste creatieve concept tot het coördineren van de technische aansturing, het bundelen van onze creativiteit en expertise zorgt voor vuurwerk. Vertrouw op ons vakmanschap. Wij denken mee, we take care en we ontzorgen. Zodat klanten volop van hun event kunnen genieten.

Together we can do so much

Huzaar heeft the best of both worlds in huis: de creativiteit om te scoren en de technische skills om zorgeloos de top te bereiken. Voor onze klanten, maar ook voor onze partners, freelancers en vaste medewerkers gaan wij tot het uiterste. Dat we een high-level creatief bureau zijn, hebben we te danken aan de heerlijke bende getalenteerde professionals waar we elke dag mee werken. Onze huzaren!

Kind people are our kind of people

Waarmee we willen zeggen dat persoonlijk contact voor ons zo belangrijk is. We hebben een passie voor events, maar werken met mensen. Zo start elke samenwerking met een tof, persoonlijk gesprek en zorgen we het hele traject voor een centraal aanspreekpunt. We werken gefocust, maar met een open blik, steeds nieuwsgierig naar het verhaal van onze klant.