Embuild BouwForum bouwen aan de toekomst in een verkiezingsjaar

In een jaar doorspekt met politieke mijlpalen - de regionale, federale en Europese verkiezingen van 2024 - stond Embuild voor de uitdaging om hun jaarlijkse BouwForum niet alleen relevant, maar ook memorabel te maken. Dit informatie- en netwerkevent trekt jaarlijks zo'n 800 aannemers en installateurs aan, waarmee het de meest belangrijke bijeenkomst voor de bouwsector in ons land vormt.

Embuild BouwForum podium met groot scherm en lichtshow

Embuild zocht een partner om een platform te creëren waar de toekomst van de bouwsector in het kader van de verkiezingen besproken kon worden. Huzaar nam deze uitdaging graag aan en vertaalde die boodschap naar een onvergetelijke ervaring voor elke deelnemer.

Totaalconcept dat nazindert 

Ons team werkte nauw samen met Embuild en ontwikkelde een prachtig totaalconcept. We transformeerden Paleis 10 in Brussels Expo tot een interactieve en aantrekkelijke plek waar dialoog en discussie welkom waren.  De toevoeging van Hanne Decoutere als moderator van de debatten en comedian Bert Kruismans voor entertainment, zorgde voor de perfecte balans tussen inhoud en vermaak. 

Podium en panel sprekers op Embuild BouwForum Huzaar cameraman aan het werk op Embuild BouwForum

Onze technische ninja’s met ervaring in licht, geluid en video combineerden de creatieve blik van onze creators om elk moment van het evenement vast te leggen op camera. De invloed van het forum werd versterkt met een originele aftermovie om de boodschap van het BouwForum 2024 nog even te laten nazinderen.  

Embuild BouwForum - Bert kiest
— Overtuigd? —
Ready, set, show!

Laten we jouw verhaal tot leven brengen. From scratch to script, onze makers en creators zijn er een krak in. Wacht niet langer en neem de eerste stap.