FTI: SuperNova

SuperNova is een uniek tech- en innovatiefestival dat ondernemers, investeerders en creators wil inspireren en empoweren. Wanneer Flanders Technologie & Innovation (FTI) ons vraagt of wij van dit event in Waagnatie een onvergetelijk totaalspektakel willen maken, moeten we geen twee keer nadenken. SuperCool! 

180° LED scherm op Supernova

Het tweedaagse belevingsfestival in Antwerpen is meteen de vuurdoop voor Huzaar, als Creative Experience Agency voelen we meteen: dit is een match made in heaven. Een inspiratie- en netwerkevent organiseren ligt precies in lijn met wat we doen en waar we voor staan. Go!

Gepersonaliseerde bar met sfeerverlichting tijdens Supernova; Unieke stand voor standhouders tijdens Supernova.

Huzaar neemt het roer meteen stevig in handen om er een onvergetelijk totaalspektakel van te maken. Van het smeden van een audiovisueel masterplan tot de precieze uitvoering van de technische set-up, voor minder dan een huzarenstuk gaan we niet. Met tekeningen en renders laten we ons concept tot leven komen, en met een immersive LED-wall vol zelfgemaakte content kunnen we ons pas echt uitleven. 

Ook de aankleding van de tenten en volledige scenografie draagt de Huzaar-stempel. We zijn full service en nemen dus het hele proces in handen, ook het begeleiden van de keynotes en alle shows on stage. 

Of we trots zijn? SuperTrots zelfs! De zeer strakke deadlines en korte planperiode hebben we gehaald, en van alle lovende reacties krijgen we nog steeds kippenvel. 

Inkom tijdens Supernova met op maat gemaakt LED scherm.

On to the next!

Foto's: Big Time

— Interesse gewekt? —
Ready, set, show!

Samen kunnen we jouw doelen bereiken en jouw visie realiteit maken.
Kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek.