Reportage over energie en klimaat voor essenscia

In een wereld die steeds meer aandacht vraagt voor duurzaamheid en innovatie, staat essenscia (de Belgische federatie van de Chemische Industrie en Life Sciences) voor de uitdaging om hun baanbrekend werk op vlak van energie en klimaat, recycling en talent te delen met een breder publiek.

Huzaar werd benaderd om deze visie te vertalen naar een reeks boeiende reportages die de impact en het belang van deze innovaties in de verf zetten.

Van concept tot creatie

Met een diep begrip van essenscia’s missie, ging ons team creatives aan de slag om drie reportages te produceren die inspireren én informeren. Door nauw samen te werken met essenscia, kregen we exclusieve toegang tot enkele prachtige locaties. Denk maar aan Port of Antwerp, BASF en North Sea Port. Het resultaat? Een reeks reportages die getoond werden op het jaarevent van essenscia en die de kijker meeneemt op een reis door de wereld van chemie en life sciences. Van adembenemende luchtopnames tot intieme interviews met de mensen achter de innovaties: we maakten deze complexe onderwerpen toegankelijk en visueel aantrekkelijk.